Beveiliging

Buwalda Security is een allround en landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een ruim pakket aan oplossingen voor diverse beveiligingsvraagstukken, voor zowel particulieren, organisaties en (semi-) overheden.

De beveiligers in onze ervaren teams zijn zorgvuldig gekozen. Bij elke opdracht wordt telkens goed gekeken welke beveiligers het beste bij de opdracht en opdrachtgever passen. Zij zorgen er dan voor dat de beveiligingsopdracht verloopt naar wens, en dus tot een succes worden afgerond.

Bike patrol team

Winkel Surveillance

Beurs- evenementen Beveiliging

Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Receptie Beveiliging

Beveiliging speciale gelegenheden

AD HOC Diensten

 

Beurs- evenementen Beveiliging

 

Buwalda Security is inzetbaar voor verschillende diensten tijdens beurzen en evenementen.

U kunt hierbij denken aan toegangscontroles, vaste post werkzaamheden en surveillance lopen over het terrein. Buwalda Security is op het gebied van evenement en beurzen discreet en professioneel stelt zich als gastvrouw/gastheer op en treedt pas beveiligend op als dat nodig is.

Buwalda Security  heeft helder voor ogen dat de bezoeker van het evenement zich niet alleen veilig, maar vooral ook welkom wil voelen. Ontdaan van overdreven stoerheid, voorzien van een dosis hostmanship. Buwalda Security behandeld mensen zoals ze zelf behandeld wil worden.

Buwalda Security is een professional, die de kunst verstaat van het onopvallend maar attent aanwezig zijn.

Buwalda Security is op het gebied van evenementen, discreet en professioneel. Het personeel stelt zich als gastvrouw/gastheer op, en treedt pas beveiligend op als dat nodig is.

Het beveiligen van een evenement is gebaseerd op een risicoanalyse, dat wordt gevolgd door een instructie- en calamiteitenplan. Het aantal benodigde beveiligers is afhankelijk van het aantal bezoekers van het evenement als mede van de vergunningverlener.