Beveiliging

Buwalda Security is een allround en landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een ruim pakket aan oplossingen voor diverse beveiligingsvraagstukken, voor zowel particulieren, organisaties en (semi-) overheden.

De beveiligers in onze ervaren teams zijn zorgvuldig gekozen. Bij elke opdracht wordt telkens goed gekeken welke beveiligers het beste bij de opdracht en opdrachtgever passen. Zij zorgen er dan voor dat de beveiligingsopdracht verloopt naar wens, en dus tot een succes worden afgerond.

Bike patrol team

Winkel Surveillance

Beurs- evenementen Beveiliging

Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Receptie Beveiliging

Beveiliging speciale gelegenheden

AD HOC Diensten

 

Bike patrol team

Buwalda Security beschikt ook over bikers binnen haar beveiligingsteam. Dit team wordt met name ingezet bij evenementen waar een groot gebied wordt bestreken zoals op een groot evenemententerrein of tijdens een groot dorpsfeest. Het voordeel van de bikers is dan ook dat zij zich makkelijk kunnen verplaatsen over een gebied tussen de grote getale bezoekers en dus snel ter plekke zijn bij een incident.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bikers in te zetten bij bijvoorbeeld de beveiliging van grote bouw- en bedrijventerreinen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de inzet van onze bikers? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin wij u vertellen over de mogelijkheden. Dit kan via: info@buwaldasecurity.nl