Beveiliging

Buwalda Security is een allround en landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een ruim pakket aan oplossingen voor diverse beveiligingsvraagstukken, voor zowel particulieren, organisaties en (semi-) overheden.

De beveiligers in onze ervaren teams zijn zorgvuldig gekozen. Bij elke opdracht wordt telkens goed gekeken welke beveiligers het beste bij de opdracht en opdrachtgever passen. Zij zorgen er dan voor dat de beveiligingsopdracht verloopt naar wens, en dus tot een succes worden afgerond.

Bike patrol team

Winkel Surveillance

Beurs- evenementen Beveiliging

Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Receptie Beveiliging

Beveiliging speciale gelegenheden

AD HOC Diensten

 

Bouwbeveiliging

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstal van bouwmaterialen, maar ook met vernieling en sabotage van de bouwprojecten. Dit levert niet alleen directe financiële en materiële schade op, maar hierdoor wordt ook indirecte schade zoals vertraging van de werkzaamheden opgelopen.

Buwalda Security biedt verschillende mogelijkheden om dergelijke zaken te voorkomen om het bouwproject optimaal en effectief te laten verlopen.

Buwalda Security kan op een bouwplaats voor diverse (veiligheids-)werkzaamheden worden ingezet. De meest voorkomende werkzaamheden zijn toezicht houden op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen, bezoekers- en leveranciersregistratie, visitatie van personeel, leveranciers en onderaannemers. Ook worden er sluitrondes uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het gehele terrein is afgesloten. Tevens doet Buwalda Security ook nachtbeveiliging.