Beveiliging

Buwalda Security is een allround en landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een ruim pakket aan oplossingen voor diverse beveiligingsvraagstukken, voor zowel particulieren, organisaties en (semi-) overheden.

De beveiligers in onze ervaren teams zijn zorgvuldig gekozen. Bij elke opdracht wordt telkens goed gekeken welke beveiligers het beste bij de opdracht en opdrachtgever passen. Zij zorgen er dan voor dat de beveiligingsopdracht verloopt naar wens, en dus tot een succes worden afgerond.

Bike patrol team

Winkel Surveillance

Beurs- evenementen Beveiliging

Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Receptie Beveiliging

Rouw Beveiliging

AD HOC Diensten

 

Rouw Beveiliging

Het verliezen van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in uw leven. Naast uw verdriet moet u ook veel regelen. Na de begrafenis of crematie thuiskomen en vervolgens ontdekken dat anderen misbruik van de situatie hebben genomen, door bijvoorbeeld inbraak of vernieling.. Ondenkbaar maar helaas een veelvoorkomend probleem.

Informatie over de plechtigheid, begrafenis of crematie, is over het algemeen wel te verkrijgen via lokale kranten en huis aan huisbladen. Maar ook online is steeds meer persoonlijke informatie te vinden waar misdadigers gebruik van maken.

Buwalda Security voorkomt inbraak en vernieling.

Buwalda Security verzorgd in samenspraak met u of uw contactpersoon de beveiliging van uw woning of bedrijfspand tijdens de rouwdienst en uitvaart. Dit kan bijvoorbeeld door middel van aanwezigheid in uw woning, surveillance of posten.

Naast de beveiliging van uw woonhuis kan het noodzakelijk zijn om beveiliging in gepaste kleding tijdens de plechtigheid en uitvaart aanwezig te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ordeverstoringen, vernielingen of niet welkome gasten. Buwalda Security is een professional, die de kunst verstaat van het onopvallend maar attent aanwezig zijn. Ervaren goed opgeleid en in alle situaties in staat om de juiste beslissingen te nemen. Dit kan voor u een zorg minder zijn in een moeilijke periode.