Beveiliging

Buwalda Security is een allround en landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een ruim pakket aan oplossingen voor diverse beveiligingsvraagstukken, voor zowel particulieren, organisaties en (semi-) overheden.

De beveiligers in onze ervaren teams zijn zorgvuldig gekozen. Bij elke opdracht wordt telkens goed gekeken welke beveiligers het beste bij de opdracht en opdrachtgever passen. Zij zorgen er dan voor dat de beveiligingsopdracht verloopt naar wens, en dus tot een succes worden afgerond.

Bike patrol team

Winkel Surveillance

Beurs- evenementen Beveiliging

Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Receptie Beveiliging

Beveiliging speciale gelegenheden

AD HOC Diensten

 

Beveiliging speciale gelegenheden

Trouw en rouw

Het klinkt misschien een beetje vreemd in de oren, beveiliging tijdens trouw en/of rouwgelegenheden? Steeds meer mensen hebben jammer genoeg ervaren dat criminelen van dit soort gelegenheden gretig gebruik maken om hun kans te slaan. Tijdens, voor en/of na een bruiloft wilt u genieten, nagenieten van dit bijzondere moment. Tijdens, voor en/of na een rouwgelegenheid is het belangrijk om het waardige afscheid van uw dierbare te koesteren. Respectvol en een waardig afscheid. Verschillende emoties komen hierbij kijken. Beide situaties, zowel een trouw als een rouwgelegenheid, zijn er mogelijkheden voor ongewenste gasten om toe te slaan. Treurig. De hedendaagse criminelen houden sociale media, kranten, advertenties bij om toe te slaan. Voordat ze hun intrede maken in uw woning, bedrijfspand of zelfs terplekke bij de gebeurtenis, hebben zij hun huiswerk gedaan. Locatie, tijdstippen, genodigden…alles hebben zij voorbereid. Daarom biedt Buwalda Security aan tijdens trouw en rouwgelegenheden.

Wat kan Buwalda Security u bieden?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Buwalda Security kan de woning, bedrijfspand of locatie discreet voorzien van beveiliging. Wij bewaken op dat moment de woning, bedrijfspand, terrein of locatie op onuitgenodigde gasten. Discreet en op afstand, maar voldoende zichtbaar. Tevens is het mogelijk om dit uit te voeren met een beveiliger in combi met een  speciaal opgeleide beveiligershond. Ook is het mogelijk dat Buwalda Security de intieme gebeurtenis begeleid. Wij houden onuitgenodigde op afstand en zorgen ervoor dat alles verloopt zoals in het Veiligheidsplan is opgesteld. Door hevige emoties en/of confrontaties is het mogelijk dat er  onrust en daardoor ongewenst gedrag ontstaat. Wij zorgen ervoor, in alle discretie, dat dit soort calamiteiten op de achtergrond worden behandeld. Rust is in beide situaties erg belangrijk. Verwacht u veel gasten? Dan is het mogelijk om de voertuigen van de genodigden te beveiligen.

Inbraak, onrust, vandalisme, glasbreuk, autodiefstal, ordeverstoring. Narigheid dat voorkomen kan worden! Buwalda Security  helpt u daarmee. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en wensen. Dan ontvangt u van Buwalda Security een persoonlijk advies. Wij streven naar rust en veiligheid, vooral tijdens dit soort intieme momenten! Dit in combinatie met samenwerking en duidelijke communicatie.