MOBIELE BEVEILIGING DOOR BUWALDA SECURITY

Ook voor mobiele beveiliging bent u aan het juiste adres bij Buwalda Security. Wij controleren uw locatie in de uren dat u er zelf niet kunt zijn. Extra controles en alarmopvolging door onze mobiele surveillance hebben een preventieve werking. Daarnaast zorgt dit ervoor dat risico’s en eventuele gevolgschade worden beperkt. We vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden.

Alarmopvolging en -verificatie

Voor de optimale beveiliging van uw pand(en) is een goede alarmopvolging van essentieel belang. Door een snelle en accurate opvolging van een alarmmelding beperken wij de schade en worden alle benodigde maatregelen tijdig in gang gezet. Wij onderzoeken de oorzaak van het alarm, schakelen het alarm weer in en sluiten het pand vervolgens netjes af. Vervolgens melden we het alarm af bij de meldkamer. We stellen hier altijd een rapportage van op.

Opening-, brand- en sluitrondes

Buwalda Security is u graag van dienst op het gebied van de opening en sluiting van panden. Wij controleren uw pand op diverse punten. We kunnen zowel de binnenkant (intern) als de buitenkant (extern) van uw bedrijfspand controleren. Hierbij kunnen we uw alarmsysteem ook op de juiste wijze in- of uitschakelen. We bespreken samen met u op welke punten gecontroleerd moet worden.

Ad hoc beveiliging

Heeft u te maken met ziekte van uw beveiligers? Of heeft u extra aanvragen, maar niet direct het personeel voorhanden? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij kunnen uw partner zijn bij het invullen van deze opengevallen diensten.

Neem contact op met Buwalda Security

U kunt uitstekend terecht bij Buwalda Security voor professionele beveiliging in uw winkel. Wilt u ons inschakelen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 0591212100, een e-mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan u graag snel te woord!