BUWALDA SECURITY VOOR DE BEVEILIGING OP UW FESTIVAL

Goede beveiliging is onmisbaar op ieder festival. Buwalda Security is hét adres voor professionele evenementen beveiliging. U kunt ons inschakelen voor verschillende diensten tijdens beurzen en evenementen. Wij selecteren onze beveiligers op zeer zorgvuldige wijze, zodat u te allen tijde kunt rekenen op de meest professionele en betrouwbare beveiligers voor uw evenement. Door middel van een correcte en duidelijke communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als uitvoerende organisatie geven we u de garantie van een optimaal veiligheidsgevoel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Buwalda Security is inzetbaar voor verschillende diensten. Zo kunt u ons inschakelen voor de toegangscontrole, vaste post werkzaamheden en surveillance lopen op het terrein. Wij stellen ons altijd discreet en professioneel op. We treden pas beveiligend op wanneer dit echt nodig is. Wij vinden het belangrijk dat de bezoekers van uw evenement zich niet alleen veilig voelen, maar ook welkom. Daarom hanteren wij een toegankelijke houding tegenover de bezoekers. Ons motto is niet voor niks “Behandel mensen zoals uzelf ook behandeld wilt worden”.

Breed inzetbaar

Buwalda Security kan u van dienst zijn met diverse beveiligingswerkzaamheden. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor de toegangscontrole, vaste post werkzaamheden en surveillance lopen op het terrein. Wij zorgen te allen tijde voor een discrete en professionele evenementen beveiliging. Voor een optimale beveiliging op uw evenement stellen wij eerst een risicoanalyse op. Dit wordt vervolgd door een instructie- en calamiteitenplan. Het aantal benodigde beveiligers is afhankelijk van het aantal bezoekers van het evenement en de vergunningverlener.

Onze werkwijze

Buwalda Security zorgt voor een discrete en professionele evenementen- of horeca beveiliging. Onze ervaren beveiligers stellen zich op als een ware gastvrouw of -heer. Voor een optimale beveiliging op uw evenement stellen wij eerst een risicoanalyse op. Dit wordt vervolgd door een instructie- en calamiteitenplan. Het aantal benodigde beveiligers is afhankelijk van het aantal bezoekers van het evenement en de vergunningverlener.

De service van Buwalda Security

Wanneer u Buwalda Security inschakelt kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele beveiliging. Door middel van een correcte en duidelijke communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als uitvoerende organisatie geven we u de garantie van een optimaal veiligheidsgevoel. We stellen ons altijd discreet en professioneel op. We treden pas beveiligend op wanneer dit echt nodig is. Wij vinden het belangrijk dat de bezoekers van uw evenement zich niet alleen veilig voelen, maar ook welkom. Daarom hanteren wij een toegankelijke houding tegenover de bezoekers. Ons motto is niet voor niks “Behandel mensen zoals uzelf ook behandeld wilt worden”.

Neem contact op met Buwalda Security

Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele beveiliging voor uw festival of evenement? U bent aan het juiste adres bij Buwalda Security! Wilt u ons inschakelen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 0591212100, een e-mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan u graag snel te woord!