BETROUWBARE OBJECTBEVEILIGERS VAN BUWALDA SECURITY

Bent u op zoek naar professionele objectbeveiligers? Dan bent u zeker aan het juiste adres bij Buwalda Security. Bij object beveiliging gaat het om beveiliging binnen en rondom een bepaald object. Wij beschikken over een team met zorgvuldig geselecteerde beveiligers die u graag van dienst zijn. Voor de optimale beveiliging van objecten kunt u uitstekend terecht bij Buwalda Security.

Betrouwbare beveiliging van objecten

Wanneer u Buwalda Security inschakelt kunt u rekenen op een optimale beveiliging van uw objecten. Wij verrichten regelmatige of juist onregelmatige controlerondes. Zo signaleren we waar zich afwijkende situaties voordoen. Tijdens deze rondes controleren we alle voor het object vitale ruimtes. We letten op alle factoren die uw organisatie schade aan kunnen doen. Ook zorgen wij ervoor dat beginnende probleemsituaties in de kiem worden gesmoord.

Door de inzet van objectbeveiliging bent u verzekerd van een optimale preventie. Uw bedrijfsproces blijft hierbij te allen tijde gewaarborgd.

Diverse mogelijkheden

Binnen de tak objectbeveiliging bieden wij daarnaast meerdere mogelijkheden. Zo kunt u ons ook inschakelen voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Sleutelbeheer
  • Beantwoorden van de telefoon
  • Uitvoeren van onder andere toegangscontroles
  • Het ontvangen, begeleiden en registreren van bezoekers

Onze service

Wij zijn altijd bereid om dat stapje extra te doen, hier draaien we onze hand niet voor om. Door middel van een correcte en duidelijke communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als uitvoerende organisatie geven we u de garantie van een optimaal veiligheidsgevoel. Onze beveiligers zijn erg toegankelijk en altijd bereid om met u mee te denken.

Neem contact op met Buwalda Security

U kunt uitstekend terecht bij Buwalda Security wanneer u op zoek bent naar betrouwbare objectbeveiligers. Dankzij onze heldere en snelle communicatie weet u binnen een uur waar u aan toe bent. Wilt u ons inschakelen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 0591212100, een e-mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan u graag snel te woord!