Beveiliging

Buwalda Security is een allround en landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een ruim pakket aan oplossingen voor diverse beveiligingsvraagstukken, voor zowel particulieren, organisaties en (semi-) overheden.

De beveiligers in onze ervaren teams zijn zorgvuldig gekozen. Bij elke opdracht wordt telkens goed gekeken welke beveiligers het beste bij de opdracht en opdrachtgever passen. Zij zorgen er dan voor dat de beveiligingsopdracht verloopt naar wens, en dus tot een succes worden afgerond.

Bike patrol team

Winkel Surveillance

Beurs- evenementen Beveiliging

Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Receptie Beveiliging

Beveiliging speciale gelegenheden

AD HOC Diensten

 

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging is er sprake van beveiliging binnen en rondom een bepaald object. Buwalda Security verricht regelmatige óf onregelmatige controle rondes en signaleren waar aanwezig afwijkende situaties zijn.

Tijdens deze rondes worden alle voor het object vitale ruimtes gecontroleerd. Hierbij wordt gelet op alles wat de betreffende organisatie schade kan toedoen en daarnaast worden beginnende probleemsituaties in de kiem gesmoord.
Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen, begeleiden en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon zijn mogelijkheden binnen de tak objectbeveiliging.

Door de inzet van objectbeveiliging bent u verzekerd van optimale preventie en blijft uw bedrijfsproces te allen tijde gewaarborgd.