Beveiliging

Buwalda Security is een allround en landelijk opererend beveiligingsbedrijf met een ruim pakket aan oplossingen voor diverse beveiligingsvraagstukken, voor zowel particulieren, organisaties en (semi-) overheden.

De beveiligers in onze ervaren teams zijn zorgvuldig gekozen. Bij elke opdracht wordt telkens goed gekeken welke beveiligers het beste bij de opdracht en opdrachtgever passen. Zij zorgen er dan voor dat de beveiligingsopdracht verloopt naar wens, en dus tot een succes worden afgerond.

Bike patrol team

Winkel Surveillance

Beurs- evenementen Beveiliging

Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Receptie Beveiliging

Beveiliging speciale gelegenheden

AD HOC Diensten

 

Winkel Surveillance

Het is een feit dat steeds meer bezoekers én personeel een winkel als onveilig gaan beschouwen. Dit is een probleem dat voornamelijk voorkomt in de grote steden bij bekende winkels of winkelketens. Maar er is zeker een oplossing voor deze ongewenste situatie. Door winkelsurveillance in te zetten van Buwalda Security creëer je al snel een prettige, maar vooral veilige winkelomgeving.

De winkelsurveillance specialisten van Buwalda Security staan niet alleen garant voor het voorkomen van dervingoverlastvernieling en winkeldiefstal. Zij zorgen namelijk ook voor de representativiteit van de winkel(keten). Onze winkelsurveillance staat namelijk bekend om gastheerschap, klantvriendelijkheid en het coachen van het huidige winkelpersoneel.

Voordelen van vakkundige winkelsurveillance

Naast het creëren van een veilige winkelomgeving zijn er nog een aantal voordelen dat een goede winkelsurveillance met zich meebrengt. De veilige omgeving is al prettig voor uw klanten, personeel en uzelf. Maar onze winkelsurveillanten zorgen ook voor:

  1. Het voorkomen van overlast en winkeldiefstal;
  2. Meer winst dankzij onze doeltreffende aanpak;
  3. Veiligheid voor uw producten en andere eigendommen.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met Buwalda Security voor winkelsurveillance op maat.